Darilni paket oljčno in bučno olje s šentjanževim in ognjičevim oljem ali z ognjičevim oljem s sivko

42,80 43,80 

250 ml ekstra deviškega oljčnega olja, 250 ml domačega nerafiniranega bučnega olja, 100 ml šentjanževega, ter 100 ml ognjičevega ali ognjičevega olja s sivko.

Opis

Domače ekstra deviško oljčno olje

Naravno ekstra deviško oljčno olje je pridelano iz oliv Slovenskega primorja. Oljčno olje je proizvod hladnega stiskanja, avtohtonih vrst oliv, ki danes rastejo na tem območju; belica, buga, črnica, leccino in pendolino.

Domače bučno olje, 100%, nerafinirano

Naravno avtohtono bučno olje proizvajamo iz bučnih semen pridelanih v Ljutomersko Ormoškem okolišu. Olje je stiskano v oljarni Belšak pri Mali Nedelji po tradicionalnih in avtohtonih postopkih.

Šentjanževo olje

S šentjanževim oljem si lahko pomagamo pri izbruhu herpesa in aken, z njim gladimo hrapavo kožo, umirjamo razdraženost kože po opeklinah ali pikih različnih insektov, kakor tudi pri različnih alergijskih reakcijah in vnetjih kože. Olje izboljšuje prekrvavitev kože, razkužuje rane in pospešuje celjenje kože. Če ga uporabljamo po sončenju, podaljša obstojnost lepega bronastega tena, lajša težave pri revmi, putiki, razširjenih žilah, bolečinah v ledvenem delu hrbtenice.

Ognjičevo olje

Ognjičevo olje je poznano po svojih izjemnih protivnetnih lastnostih. Uporablja se za nego občutljive, razdražene in suhe kože. Prav tako je odlična dopolnilna nega za celjenje ran, aken, razjed, krčnih žil, izpuščajev in ekcemov.

Ognjičevo olje s sivko

Uporablja se za nego kože oz. kot masažno olje. Vonj sivke odganja mrčes, zato ga lahko uporabljamo tudi za zaščito pred klopi in komarji.

 

Dodatne informacije

Izbira

z ognjičevim oljem, z ognjičevim oljem s sivko