Domača olja

Oljčno olje

Narvno extra deviško oljčno olje je pridelano iz oliv slovenskega primorja. Oljčno olje je proizvod hladnega stiskanja, avtohtonih vrst oliv, ki danes rastejo na tem območju ( belica, buga, črnica, leccino in pendolino). Stiskano v oljarni Prodan, Nova vas.

Bučno olje

Naravno avtohtono bučno olje proizvajamo iz bučnih semen pridelanih v Ljutomersko- Ormožkem okolišu. Olje je stiskano v oljarni Beljšak, Mala nedelja po tradicionalnih in avtohtonih postopkih.

Bučna semena

Ročno prebrana semena pridelane v Ljutomersko- Ormožkem okolišu. Ponujamo jih v treh različičah: naravna, pražena in soljena, ter z okusom cimeta.

Šentjanževo, Ognjičevo in Ognjičevo olje s sivko

Šentjanževo, ognjičevo in ognjičevo olje s sivko so kozmetični izdelki narejeni in oljčnega olja z dodatkom cvetov šentjanževke , ognjiča ter cvetov sivke.

S šentjanževim oljem si lahko pomagamo pri izbruhu herpesa in aken, z njim gladimo hrapavo kožo, umirjamo razdraženost kože po opeklinah ali pikih različnih insektov, tudi pri različnih alergičnih reakcijah in vnetjih kože. Olje povečuje prekrvavitev kože, razkužuje rane in pospešuje celjenje kože. Če ga uporabljamo po sončenju, podaljša obstojnost lepega bronastega tena, lajša težave pri revmi, putiki, razširjenih žilah, bolečinah v ledvenem delu, hrbtenici.

Ognjičevo olje

Ognjičevo olje je poznano po svojih izjemnih protivnetnih lastnostih. Uporablja se za nego občutljive, razdražene, suhe kože. Prav tako je odlično dopolnilna nega za celjenje ran, aken, razjed, krčnih žil, izpuščajev in ekcemov.

Ognjičevo olje s sivko

Uporablja se za nego kože, masažo,vonj sivke odganja mrčes. Lahko ga uporabljamo tudi za odganjanje klopov in komarjev.